WINE ON WHEELS & PIZZA ON WHEELS

Sinds kort is Vincredible in het bezit van een oldtimer Renault Estafette uit 1980. De bus is volledig omgebouwd tot mobiele (wijn)bar / foodtruck welke voor verschillende doeleinden ingezet kan worden.

De bus is uitgerust met een groot verkoopluik, 3-deurs barkoeling, spoelbak, opbergruimtes, verlichting  en aan beide zijde een bar. Naast de standaard uitrusting is er ook de mogelijkheid om extra zaken te huren als een wijnklimaatkast, wijnglazen, kookplaat, koffiemachine, bistro sets etc.

Dus bent u op zoek naar een echte eye catcher en heeft u binnenkort een feest, bruiloft, beurs, bedrijfsfeest of een andere feestelijke aangelegenheid en wilt u de bus huren? Neemt u dan contact op via onderstaand formulier of geef ons een belletje voor meer informatie.

Vincredible biedt u een drietal mogelijkheden om de bus te huren; Wine on Wheels, Pizza on Wheels of u kunt de bus leeg huren en volledig invullen naar eigen wens (eigen drank, logo’s etc).

Heeft u een feest en wilt u alleen de drank verzorgt hebben dan heeft Wine on Wheels de oplossing.  Geen gesleep met ijszakken, emmers met ijsklontjes of koelkasten maar wij rijden de bus zo naar iedere gewenste locatie en u heeft een echte eye catcher voor uw gasten. Vanuit de bus kunnen wij alle dranken serveren zoals bijvoorbeeld onze zelf geimporteerde Italiaanse wijn, bubbels, bier en fris. Interesse?

Wilt u naast de drankjes uw gasten ook nog voorzien van een lekkere snack dan hebben we met Pizza on Wheels ook de beschikking over een houtgestookte pizza oven waarmee wij voor uw gasten een heerlijke verse pizza’s verzorgen. Wilt u de bus alleen huren voor de pizza’s dan kan dat uiteraard ook. Interesse?

Heeft u een (bedrijfs) feest, beurs of andere aangelegenheid en wilt u alleen de bus huren, of wilt u graag zelf een keer op een festival staan? Dat kan uiteraard ook. Vincredible denkt graag met u mee en niets is onmogelijk

Contact met ons opnemen of vrijblijvend meer informatie over onze arrangementen aanvragen? Leuk! U kunt ons bellen, mailen, of op deze pagina een bericht achterlaten. Wij zullen u vervolgens zo snel mogelijk van dienst zijn en maken graag een offerte op maat.