VINCREDIBLE BIEDT EEN RUIME KEUZE  KWALITEITSWIJNEN AAN HORECABEDRIJVEN.

Vincredible is gespecialiseerd in levering van Italiaanse kwaliteitswijnen rechtstreeks van de producent aan de horeca, cateraars, restaurateurs e.d. Om iedereen de kans te geven om van deze unieke wijnen te genieten bieden wij ook de consument kans om bij ons in te kopen (neem contact op voor meer informatie).

“NOOIT GEEN WATER BIJ DE WIJN.”

Er wordt geleverd aan restaurants, hotels en cateraars, die zich nadrukkelijk willen onderscheiden door het bieden van Italiaanse kwaliteitswijnen. Wij beschikken over specialistische kennis van Italiaanse wijnen en hebben een ruime keuze en een uniek aanbod en kunnen u veel diversiteit bieden. Doordat wij zelf importeren, kunnen we aan de horeca tegen zeer scherpe prijzen leveren.

 • Sourcing trip cantina Del Nebbiolo - italie

  In onze zoektocht naar wijnen die Vincredible als ‘specialty wines’ betiteld zijn we uitgekomen bij een tweetal authentieke wijnhuizen in Italie, in de regio Piemonte. We hebben een bewuste keuze gemaakt voor kleinschalige wijnhuizen waar kwaliteit en vakmanschap boven alles staan.

  In Augustus zijn we op bezoek geweest in Piemonte bij  Cantina del Nebbiolo. Dit is een corporatie die de wijnen produceert voor alle kleine wijnboeren uit de regio. We hebben tijdens ons bezoek een uitgebreide rondleiding gehad door het wijnhuis en hebben kennis kunnen maken met het productieproces maar ook met de enorme passie waarmee deze mensen wijn produceren. Alleen de allerbeste druiven worden gebruikt om een zo kwalitatief hoog mogelijke wijn te produceren. Wij zijn blij u deze heerlijke wijnen aan te kunnen bieden in ons assortiment.

  Oprichting Vincredible Specialty Wines

  Een passie kan een hobby worden en een hobby kan zomaar ‘uit de hand lopen’. Een gedeelde passie voor goede, speciale wijn en de drive om deze te vinden bij wijnhuizen die nét dat beetje extra bieden, hebben ons doen besluiten om begin juni 2015 “Vincredible” op te richten.

  Ons doel is u wijnen aanbieden waarmee u uw gasten verrast! Wij voeren een contstante zoektocht uit, bezoeken iedere mogelijke wijnmaker persoonlijk om de beste kwaliteit te garanderen.